top of page

Group

Public·61 members
Vyacheslav Nekrasov
Vyacheslav Nekrasov

Lucrare De Atestat La Limba Engleza |WORK|Inscrierea in vederea sustinerii atestatului se face la profesorul de la clasa; fiecare elev va alege o tema din cele propuse de catedra de limba engleza si va semna (confirmand atat alegerea temei cat si inscrierea la atestat) un tabel redactat de profesorul de la clasa. Inscrierea in vederea sustinerii atestatului trebuie facuta pana pe 8 octombrie 2021.
Lucrare De Atestat La Limba EnglezaIn pasul urmator vei trece la demararea procesului de inscriere la examenul de limba engleza certificat de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH, mai exact vei completa datele personale de identificare ale candidatului. Te rugam citeste si completeaza cu atentie campurile formularului: Inscriere examene.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO084 de IDP Education pentru sustinerea de teste IELTS pe calculator - teste internationale de certificare a cunostintelor de limba engleza IELTS Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO050 de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza, in Romania.


EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este centru oficial autorizat RO001 de OCCUPATIONAL ENGLISH TEST-OET (Australia) pentru sustinerea examenelor de certificare a cunostintelor de limba engleza medicala, in Romania si sud-estul Europei. 350c69d7ab


https://soundcloud.com/glutsusgistte/gta-5-142

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Mark Bentcover
 • Nathan Isaac
  Nathan Isaac
 • Nilushi Hewavitharana
  Nilushi Hewavitharana
 • Amelia Lucy
  Amelia Lucy
 • Taimoor Alriyady
  Taimoor Alriyady
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page